Tammerbridge ry:n jäsentiedotteet 2021
    2010 2011 2012 2013 2014  2015 2016 2017 2018 2019  2020
 2021 2022 2023 2024

Tammerbridgen jäsentiedote 7/2021 (postitettu jäsenille 31.12.2021)

Hyvää tulevaa pelivuotta Tammerbridgeläiset!

Toinen poikkeuksellinen bridgevuosi 2021 on kohta historiaa. Pandemiasta huolimatta olemme taas saaneet viettää mukavan pelivuoden rakkaan lajimme parissa. Tammerbridgen toiminta on tänäkin vuonna ollut aktiivista, mutta taas hiukan erilaista kuin viime vuonna. Vaikka perinteiset kesäkisamme peruuntuivat, pystyimme järjestämään korvaavat syyskisat. Kerhoiltoja ehdittiin pelaamaan livenä ja verkossa kaikkiaan 43 kertaa ennen tätä viimeistä katkoa. Pikkujoulutkin järjestyivät entiseen tonttuisaan malliin!

Jäsenmaksu ja jäsenedut 2022
Jäsenmaksu tulee maksaa Tammerbridgen tilille mielellään 17.1.2022 mennessä, jotta jäsenyys ja jäsenetu pystytään huomioimaan SM-kilpailuihin osallistumisessa. Jos perheessä on kaksi tai useampia jäseniä, jäsenmaksut voi maksaa yhdellä suorituksella. Tammerbridgen tilinumero: FI59 1146 3001 0261 83 viite: 5005. Vuoden 2022 jäsenmaksu on yli 25-vuotiailta 50 euroa/hlö, juniorijäsenmaksu 15 euroa/hlö (syntynyt 1.1.1997 tai myöhemmin). Maksamalla jäsenmaksun saat paljon etuja. Kerhon jäsenedut löytyvät täältä: www.tammerbridge.fi/jasenet/jasenedut.html

Tammerbridgen kausimaksu
Keväälle 2022 ei voida tarjota kausimaksumahdollisuutta, mutta kesällä katsotaan tarkemmin, onko se syksyllä mahdollista.

Fyysiset kerhokilpailut
Noudatamme aluehallintoviraston (AVI) määräystä jonka mukaisesti kaikki aikuisten harrastustoiminta on Pirkanmaalla keskeytetty 7.1.2022 asti. Heti kun saamme lisää tietoja ja tilanne sallii tavallisten kerhoiltojen aloittamisen, ilmoitamme pelaajille. Koska emme tiedä sulun pituutta, emme vielä ole järjestämässä omia kerhokilpailuja verkossa vaan suosittelemme osallistumaan bridgeliiton verkkopeleihin. Huomatkaa että BBO-Finlandin ja Bridgeliiton verkossa järjestettäviin osallistuaksesi sinun tulee nykyään olla jonkin bridgekerhon jäsen. Muistakaa tämä myös, kun pyydätte kavereita pelaamaan verkossa.

Peruskurssi 2022
Keväällä 2020 kesken jäänyt peruskurssi järjestetään jollain keinoin loppuun tulevan vuoden aikana kunhan pandemia hellittää.

Tammerbridgen kesäkisat 2022
Toivottavasti ensi kesänä saamme taas järjestettyä omat kesäkisamme koska ne on jo Bridgeliiton kilpailukalenteriinkin merkitty 9.-12.6.2022. Kannattaa myös merkitä omaan kalenteriin hyvissä ajoin, kun kesämenoja alkaa suunnittelemaan :-)

Vuosikokous 2022
Tammerbridgen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 23.2.2022 klo 17.00. Etäosallistuminen vuosikokoukseen on myös mahdollista.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Uutta onnellista ja unohtumatonta pelivuotta 2022 toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohtajaTammerbridgen jäsentiedote 6/2021 (postitettu jäsenille 22.10.2021)

Tervehdys Tammerbridgeläiset,

Omat syyskisamme sujuivat mukavasti ja osanotto oli aikaan nähden erinomaista. Kiitokset kaikille osanottajille!
Tavallisen bridgen paluu kohti normaalia jatkuu pikku hiljaa. Meidän oman keskiviikon kerhoiltamme lisäksi myös BK-Slam on aloittanut peli-iltansa tiistaisin ja Seniorit päiväkerhossa keskiviikko-iltapäivisin. Tampereen BK aloittaa myös kerhopelinsä myös maanantaina 8.11. klo 18.00. Noudatetaan käsihygieniaa ja jäädään flunssassa kotio, niin kyllä tästä hyvää tulee. Muistakaa myös paikalliset SM-kilpailut sekä ilmoittautumiset pikkujouluihin!

SM Swiss-IMP -parikilpailu 30.-31.10.2021
Kuun lopussa pelataan Tampereella Scandic Rosendahlissa SM-kilpailut livenä. Näihin SM-kilpailuihin ei ole karsintaa, vaan niihin voivat suoraan osallistua kaikki bridgekerhojen jäsenet. Ilmoittautumisaika tähän kilpailuun päättyy 27.10. ja Tammerbridgen jäsenistöstä on hienosti jo 25 prosenttia ilmoittautunut lähikisoihin. Lähikisoissa kannattaa käydä koska silloin säästää sekä matkat että majoitukset :-) www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2750

Ilmoittaudu pikkujouluihin 26.11.2021 mennessä!
Kaikkien Tampereen bridgenpelaajien yhteiset pikkujoulut järjestetään lauantaina 4.12.2021 klo 18.00 alkaen Svenska klubbenilla. Tapahtuma on kerhon jäsenille maksuton ja muille illalliskortti maksaa 32 euroa. Ilmoittautumiset Pasi Suomiselle perjantaihin 26.11.2020 mennessä (pasi.suominen [at] saunalahti.fi puhelin 040 5451 322). Kannattaa ilmoittautua ajoissa, jotta saadaan ruokatilaukset (muistakaa ruokavaliot) ym. valmistelut tehtyä. Ohjelmassa perinteisiä hupailuja käsidesillä, visailuja, yhdessäoloa, tonttuilua, jouluruokailua, palkintojen jakoa ja lisää tonttuilua. Ottakaa omat joulujuomat mukaan!

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Iloisia bridgeaikoja toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohtajaTammerbridgen jäsentiedote 5/2021 (postitettu jäsenille 4.9.2021)

Tervehdys Tammerbridgeläiset,

kasvokkain pelattava bridge tekee pikku hiljaa paluutaan syksyn mittaan. Keskiviikkoiset kerhopelimme ovat jo alkaneet ja syksyn mittaan on Tampereella tarjolla kahdet isommatkin kisat. Toivotaan että tästä päästään muutoinkin kohti bridgenormaalia muidenkin toimintojen osalta.

Kerhoillat jatkuvat
Tammerbridge kerhoiltoja pelataan taas livenä. Pelit alkavat keskiviikkona Svenska Klubbenilla tuttuun tapaan aina kello klo 18.00. Noudatamme kerhopeleissä korotettua hygieniatasoa: Pelipöydissä käytämme maskia tai visiiriä, kädet desinfioidaan tai pestään pelitilaan tullessa, eväät ja nautintoaineet nautitaan pelialueen ulkopuolella. Flunssaisena on parempi jäädä kotiin.

Tammerbridgen syyskisat 16.-17.10.2021
Tampereen BK:n peruttua omat tämänvuotiset kisansa jäi kilpailukalenteriin taas aukko Tampereen MP-kilpailutarjontaan. Viime vuonnahan Tampereella ei järjestetty yhtään mp-kilpailua. Jottei Tampereelta jäisi toista vuotta putkeen mp-kisat pitämättä, Tammerbridge järjestää poikkeuksellisesti syyskisat kilpailukalenterista vapautuneella paikalla :-) Pelipaikkana toimii tuttuun tapaan Svenska Klubben.

MP-parikilpailu lauantaina 16.10.2021 klo 11.00
www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2747

MP-joukkuekilpailu sunnuntaina 17.10.2021 klo 10.00
www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2748

SM Swiss-IMP -parikilpailu 30.-31.10.2021
Loppuvuodesta pelataan Tampereella Scandic Rosendahlissa myöskin SM-kilpailut livenä. Näihin SM-kilpailuihin ei ole karsintaa, vaan niihin voivat suoraan osallistua kaikki bridgekerhojen jäsenet. www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2750

Vanhemmat jäsentiedotteet
Löydät kaikki vanhemmat tämän vuoden jäsentiedotteet mukavasti täältä: www.tammerbridge.fi/jasenet/jt2021.html

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
maalauksellista bridgesyksyä toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohtajaTammerbridgen jäsentiedote 4/2021 (postitettu jäsenille 17.5.2021)

Tervehdys Tammerbridgeystävät,

Poikkeuksellinen bridgekevät on muuttumassa jälleen poikkeukselliseksi bridgekesäksi. Vaikka "viralliset" bridgekisat saattavat tänäkin kesänä jäädä vähiin, kaikenlaiset kesä- ja mökkipelit onnistunevat kuitenkin tänäkin kesänä pienemmissä ystäväpiireissä. Pahinta bridgenpuutetta voi kesällä myös tyydyttää verkon monipuolisen pelitarjonnan parissa. Mikäli kaikki sujuu hyvin, päästään myös Tammerbridgen normaalit kerhokilpailut aloittamaan kesäkuussa.

Kerhokilpailut
Tammerbridgen kerhokilpailut jatkuvat BBO:ssa toukokuun loppuun, jonka jälkeen siirrymme takaisin livepelien maailmaan. BBO:ssa pelattujen 2:n euron hintaisten maksullisten pelimaksut kerätään kerhoiltojen yhteydessä sitten kun livepelit alkavat. Muistathan maksaa myös ei-tamperelaiset partnerisi.

Aloitamme kerhopelit Svenska Klubbenilla keskiviikkona 2.6.2021, mikäli aikuisten harrastustoiminta sisätiloissa on tuolloin Pirkanmaalla sallittua riittävän isoissa ryhmissä. Mikäli aloitus onnistuu, tiedotamme asiasta tarkemman ohjeistuksen kera ennen pelien alkua myös kerhon WhatsApp- ja Facebook-ryhmissä.

Tammerbridge Tournament
Valitettavasti joudumme surullisin mielin peruuttamaan tämän kesän Tammerbrige Tournamentin. Pandemiatilanteen ennustamattomuuden vuoksi Tammerbridge ei katso isojen kilpailujen järjestämisen olevan turvallista vielä kesäkuun alussakaan. Tutkimme mahdollisuuksia MP-kilpailujen järjestämiseen myöhemmin syksyllä tai kerhoiltojen yhteydessä.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Alkavaa bridgekesää toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohtajaTammerbridgen jäsentiedote 3/2021 (postitettu jäsenille 11.4.2021)

Tervehdys Tammerbridgeilijät,

Nämä poikkeukselliset bridgeajat jatkuvat, mutta toivotaan että kun etenemme kohti kesää, pääsemme myös kiinni normaalimpaan pelaamiseen. Sillä aikaa verkko kuitenkin tarjoaa meille helpoimmat tavat harrastaa bridgeä ystävien kanssa. Mukavimmin mukaan pääsee osallistumalla kerhon omiin nettipeleihin keskiviikkoisin.

Nettikerhokisat jatkuvat
Tammerbridgen kerhopelit jatkuvat verkossa siihen asti, kunnes pääsemme taas livenä pelaamaan. Ainakin siis huhtikuun ajan pelaamme verkossa. Pelimaksu on 2 euroa/pelaaja/kerta joko suurin piirtein kattaa BBO- ja voittopistemaksut, muita palkintoja emme verkkopeleistä jaa. Myös muut kerhollamme pelaavat ja Tampereen BK:n jäsenet voivat osallistua kisaan. Maksut kerärään kootusti kerholla, sitten kun tavallisiin kerhoiltoihin päästään takaisin. Mikäli pelaat kisoissa kaukaisemman bridgeystävän kanssa, huolehdithan hänen maksuistaan sitten kun livepelit taas alkavat. Tammerbridgen hallitus tarkastelee kerhoiltojen tilannetta seuraavan kerran 5.5.2021.

Netissä pelattaviin kerhopeleihin osallistuminen vaatii etukäteisilmoittautumisen viimeistään tuntia ennen kisan alkua. Olisi kuitenkin mukavaa, jos ilmoittautuisitte heti kun tiedätte, kenen kanssa pelaatte, jotta pelikyselyt ohjautuisivat vapaille partnereille :-) Ilmoittautumislinkki tulee WhatsAppiin ja Facebookiin joko sunnuntai-iltasella tai maanantaiaamulla. Seuraavat kerhopelit BBO:ssa keskiviikkona 14.4. klo 18.00.

Mestaripisteet
Kerhojen viime vuoden voittopisteet, samoin kun SBL:n nettikisojen voitto- ja mestaripisteet on siirretty mestaripisterekisteriin. Muistakaa käydä tarkistamassa omat voittopisteenne ja korjata mahdolliset erheet. www.bridgefinland.fi/bilbo/info.php?id=2028. Viime vuoden maksuttomista Tammerbridgen kerhokilpailuista ei jaettu mestaripisteitä.

Nettibridgen PM ja SM-kisat
Suomen Bridgeliitto osallistuu nettibridgen PM-kisoihin. Karsintoihin voi ilmoittautua 15.4.2021 asti. Lisätietoa nettibridgen PM-kisoista ja karsinnoista: www.bridgefinland.fi/bilbo/news.php?id=2039

SBL järjestää myös nettibridgen SM-joukkuekilpailut keväällä 2021 Lisätietoja: www.bridgefinland.fi/bilbo/news.php?id=2040

Tammerbridgen kesäkisat
Omat kesäkisamme ovat yhä kalenterissa 10.-13.6.2021 mutta varmuudella niiden toteutumisesta ei vielä voi sanoa mitään. Toivotaan parasta.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
mukavaa bridgekevättä toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohtajaTammerbridgen jäsentiedote 2/2021 (postitettu jäsenille 1.3.2021)

Iloista kevään alkua Tammerbridgeläiset,

Maailma muuttuu ja niin mekin, Tammerbridgen sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin 24.2. ensimmäistä kertaa etänä ja mukavasti sujui. Osanottajia kokouksessa oli 15 joten aktiivisuus oli hyvin edellisten vuosien luokkaa (14-21). Tammerbridgen hallituksen erovuoroiset valittiin yksimielisesti uudelleen, joten ainoastaan toiminnantarkastajat vaihtuivat. Näyttää siltä, että tämä alkanutkin vuosi tulee olemaan aikaisempaan verrattuna monella tapaa poikkeuksellinen, joten katsotaan mitä tulee tapahtumaan.

Fyysiset kerhopelit
Tavalliset kerhopelit pysyvät tauolla ainakin maaliskuun loppuun ja kerho noudattaa viranomaisten suosituksia terveys edellä tulevaisuudessakin.

Kerhopelit netissä jatkuvat
BBO:ssa järjestetään maksullisia (2 euroa) kerhopelejä keskiviikkoisin niin kauan kuin osallistujia riittää. Viikoittaiset ilmoittautumislinkit löytyvät aina Tammerbridgen WhatsApp- ja Facebook-ryhmistä.

BBO-tutuksi
Vuosikokouksessa toivottiin jonkinlaista opastusta BBO:n käyttöön. Toteutamme Teams-yhteydellä pienimuotoisen perehdytyksen perusasioihin tiistai-iltana 2.3.2021 klo 18.00. Käydään läpi rekisteröityminen palveluun, pöydän perustaminen ja peruspelaaminen.
Linkki Teamsiin:

Bridge on silta, varsinkin haastavina aikoina :-)

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
mukavia pelejä toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohtajaTammerbridgen jäsentiedote 1/2021 (postitettu jäsenille 24.1.2021)

Hyvää alkanutta bridgevuotta,

Jäsenmaksu ja jäsenedut 2021
Jäsenmaksu tulee maksaa Tammerbridgen tilille mahdollisimman pian, jotta jäsenyys ja jäsenetu pystytään huomioimaan SM-kilpailuihin osallistumisessa. Jos perheessä on kaksi tai useampia jäseniä, jäsenmaksut voi maksaa yhdellä suorituksella. Voidaksesi osallistua myös verkossa järjestettäviin BBO-finlandin kilpailuihin sinun tulee 1.1.2021 lähtien olla jonkin bridgekerhon jäsen. Huomioikaa tämä, kun pyydätte kavereita pelaamaan. Vielä ei ole tietoa, milloin tätä ryhdytään tarkastamaan.

Tammerbridgen tilinumero: FI59 1146 3001 0261 83 viite: 5005.
Vuoden 2021 jäsenmaksu on yli 25-vuotiailta 50 euroa/hlö, juniorijäsenmaksu 15 euroa/hlö (syntynyt 1.1.1996 tai myöhemmin).
Maksamalla jäsenmaksun saat paljon etuja.
Kerhon jäsenedut löytyvät täältä: www.tammerbridge.fi/jasenet/jasenedut.html

Fyysiset kerhokilpailut
Noudatamme aluehallintoviraston (AVI) suositusta jonka mukaisesti kaikki aikuisten harrastustoiminta on Pirkanmaalla keskeytetty 8.2. asti. Heti kun saamme lisää tietoja ja tilanne sallii tavallisten kerhoiltojen aloittamisen, ilmoitamme pelaajille.

Tammerbridgen vuosikokous 2021
Tammerbridge ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 24.2.2021 klo 17.00. Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi kokoukseen järjestetään myös etäyhteysmahdollisuus.

Kerhopelien kokeilu BBO:ssa
Kokeilemme maksullisia kerhopelejä BBO:ssa alkaen keskiviikosta 27.1.2021 kello 18.00. Mikäli osallistujia tulee riittävästi, kokeilua jatketaan siihen asti kunnes tavanomaiset pelit on mahdollista taas aloittaa. Kaikki BBO:ssa järjestettävät kilpailut ovat muuttuneet kesän jälkeen maksullisiksi joten ensimmäisen maksuttoman kilpailun jälkeen joudumme keräämään pelimaksuna 2 euroa/pelaaja/kerta. Myös muut kerhollamme pelaavat ja Tampereen BK:n jäsenet voivat osallistua kisaan. Maksut tullaan keräämään kootusti kerholla, sitten kun tavallisiin kerhoiltoihin päästään takaisin. Mikäli pelaat kisoissa kaukaisemman bridgeystävän kanssa, huolehdithan hänen maksuistaan sitten kun livepelit taas alkavat.

Kilpailun luominen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka toteutamme Doodle-palvelussa. Kirjoita nimi-kohtaan molempien pelaajien BBO-tunnukset ja ruksatkaa aika-ruutu, jonka jälkeen voitte painaa Send-nappulaa. Jotta voit osallistua kisaan, ilmoittaudu Doodlessa viimeistään tuntia ennen kisan alkua.

Tulevaisuudessa doodle-linkki ilmoittautumiseen toimitetaan joko WhatsApilla tai Facebookin ryhmässä viimeistään paria päivää ennen kerhoiltaa. Kilpailuista ei makseta stipendejä, mutta menestyneet saavat normaalisti voittopisteitä.
Seuraavasta linkistä pääset ilmoittautumaan 27.1.2021 kisaan:
doodle.com/poll/hphstwa4vwrf96eb

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Lumista bridgetalvea toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohtaja