Tammerbridge ry:n jäsentiedotteet 2020
    2010 2011 2012 2013 2014  2015 2016 2017 2018 2019  2020 2021 2022 2023 2024

Tammerbridgen jäsentiedote 7/2020 (postitettu jäsenille 31.12.2020)

Hyvää uutta pelivuotta Tammerbridgeläiset!

Poikkeuksellinen bridgevuosi 2020 on päättymäisillään. Pandemiasta huolimatta Tammerbridgen toiminta on jatkunut aktiivisena vain muotoaan muuttaen. Vaikka perinteiset kesäkisamme peruuntuivat ja Tammerliiga jouduttiin keskeyttämään, kerhoiltoja järjestettiin livenä ja verkossa kaikkiaan 46 kertaa. Pikkujoulut ja muutakin bridgetoimintaa saatiin järjestettyä. Hyvä me!

Jäsenmaksu ja jäsenedut 2021
Jäsenmaksu tulee maksaa Tammerbridgen tilille mielellään 17.1.2021 mennessä, jotta jäsenyys ja jäsenetu pystytään huomioimaan SM-kilpailuihin osallistumisessa. Jos perheessä on kaksi tai useampia jäseniä, jäsenmaksut voi maksaa yhdellä suorituksella.

Tammerbridgen tilinumero: FI59 1146 3001 0261 83 viite: 5005. Vuoden 2021 jäsenmaksu on yli 25-vuotiailta 50 euroa/hlö, juniorijäsenmaksu 15 euroa/hlö (syntynyt 1.1.1996 tai myöhemmin). Maksamalla jäsenmaksun saat paljon etuja.
Kerhon jäsenedut löytyvät täältä: www.tammerbridge.fi/jasenet/jasenedut.html

Tammerbridgen kausimaksu
Vuoden 2020 kausimaksuista korvataan käyttämättä jääneet pelikerrat heti kun kerhopelien aloittaminen on taas mahdollista. Keväälle 2021 ei tarjota kausimaksumahdollisuutta epävarman koronatilanteen vuoksi. Kesällä katsotaan tarkemmin, voidaanko syksyllä 2021 tarjota kausimaksumahdollisuutta.

Fyysiset kerhokilpailut
Noudatamme aluehallintoviraston (AVI) suositusta jonka mukaisesti kaikki aikuisten harrastustoiminta on Pirkanmaalla keskeytetty 17.1. asti. Heti kun saamme lisää tietoja ja tilanne sallii tavallisten kerhoiltojen aloittamisen, ilmoitamme pelaajille.

Uusi pelikausi 2021 alkaa
Aloitamme kerhon pelikauden tänä vuonna poikkeuksellisesti BBO:ssa keskiviikkona 6.1.2021 kello 15.00. Kaikki BBO:ssa järjestettävät kilpailut ovat muuttuneet kesän jälkeen maksullisiksi joten joten Tammerbridge maksaa jäsenilleen tämän ensimmäisen kilpailun. Myös muut kerhollamme pelaavat ja Tampereen BK:n jäsenet voivat osallistua maksutta kisaan. Kilpailun luominen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka toteutamme Doodle-palvelussa. Kirjoita nimi-kohtaan molempien pelaajien BBO-tunnukset ja ruksatkaa aika-ruutu, jonka jälkeen voitte painaa Send-nappulaa. Tämä ensimmäinen kerta on kokeilu, joten katsotaan miten sujuu :-)

Seuraavasta linkistä pääset ilmoittautumaan:
https://doodle.com/poll/h64h2q6qxdhc5pdx

BBO-Finlandin kilpailujen osallistumisoikeus muuttuu
Voidaksesi osallistua verkossa järjestettäviin BBO-finlandin kilpailuihin sinun tulee 1.1.2021 lähtien olla jonkin bridgekerhon jäsen. Huomioikaa tämä, kun pyydätte kavereita pelaamaan.

Peruskurssi 2020/2021
Keväällä kesken jäänyt peruskurssi järjestetään jollain keinoin loppuun tulevan vuoden aikana.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Uutta iloista ja antoisaa pelivuotta 2021 toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohtajaTammerbridgen jäsentiedote 6/2020 (postitettu jäsenille 31.10.2020)

Hyvää pyhäinpäivää Tammerbridgeläiset,

Syksyn myötä koronan vaikutukset ovat taas voimistuneet bridgessäkin. Tammerbridge kuitenkin pyrkii jatkamaan tavallista toimintaa mahdollisuuksien mukaan parannetulla hygieniatasolla. Tammerbridgen hallitus seuraa tilannetta aktiivisesti ja tarvittaessa tekee tilanteen vaatimia muutoksia jotta pelaaminen olisi turvallista ja mukavaa.

Ilmoittaudu pikkujouluihin 6.11.2020 mennessä!
Kaikkien Tampereen bridgenpelaajien yhteiset pikkujoulut järjestetään lauantaina 14.11.2020 klo 18.00 alkaen Svenska klubbenilla. Tapahtuma on kerhon jäsenille maksuton ja muille illalliskortti maksaa 32 euroa. Ilmoittautumiset Robertille perjantaihin 6.11.2020 mennessä (robert.bjurstrom [at] nebsails.fi puhelin 040 1621 837). Kannattaa ilmoittautua ajoissa, jotta saadaan ruokatilaukset (muistakaa ruokavaliot) ym. valmistelut tehtyä. Ohjelmassa on perinteisiä hupailuja turvaväleillä, visailuja, käsidesiä, yhdessäoloa, tonttuilua, jouluruokailua ja palkintojen jakoa. Ottakaa omat joulujuomat mukaan!

Kerhoillat jatkuvat normaalisti
Kun tulette pelitilaan tai käytte pelitilan ulkopuolella muistakaa joko desinfioida kädet tai pestä ne saippualla. Halutessanne voitte käyttää peleissä myös omia maskeja tai visiirejä. Ethän tule flunssaoireisena pelaamaan. Paria kannattaa etsiä Tammerbridgen Facebook- tai WhatsApp-ryhmistä.

Tampereen BK
Maanantaina ei toistaiseksi järjestetä pelejä. BK-Slam jatkaa tiistaisin normaalisti.

Liiton MP-kilpailut
Myös liiton auktorisoimia MP- ja SM-kilpailuja pelataan yhä tarkennetuin hygieniaohjein. Kannattaa tarkistaa kilpailun toteutuminen aina Suomen bridgeliiton verkkosivuilta osoitteesta www.bridge.fi.

Mukavaa bridgesyksyä,
Tammerbridgen hallituksen puolesta toivottaa Veijo Nikkanen pjTammerbridgen jäsentiedote 5/2020 (postitettu jäsenille 24.9.2020)

Tervehdys Tammerbridgeläiset,

Poikkeusajoista huolimatta kerhoillat ovat jatkuneet mukavasti heinäkuusta lähtien. Nyt kun siirrymme muutoinkin kohti syksyn ja talven flunssakautta ei hyvän käsihygienian muistuttaminen liene ollenkaan aiheetonta :-) Kun tulette pelitilaan tai käytte pelitilan ulkopuolella muistakaa joko desinfioida kädet tai pestä ne saippualla. Halutessanne voitte käyttää peleissä myös omia maskeja tai visiirejä. Ethän tule flunssaoireisena pelaamaan.

Itse asiassa kaikki pelaajat ovatkin tähän asti kiitettävästi noudattaneet kerholla hygieniaohjeita joten isot aplodit meille kaikille! Tammerbridgen hallitus seuraa tilannetta aktiivisesti ja tekee tarvittaessa muutoksia toimintaan. Tavoitteenamme on että pelaaminen olisi kaikille turvallista ja mukavaa.

Liiton MP-kilpailut
Myös liiton auktorisoimat MP- ja sM-kilpailuja pelataan tarkennetuin hygieniaohjein www.bridgefinland.fi/bilbo/info.php?id=1968. Merkittävintä liiton kilpailuissa on huomata maskin tai vaihtoehtoisesti visiirin käyttövelvoite. Osallistuakseen liiton kilpailuihin, jokaisella on siis oltavat omat henkilökohtaiset suojaimensa mukanaan.

Etelä-läntisen alueen parimestaruus
Suomi on jaettu bridgessä tällä hetkellä neljään alueeseen joista Tampere kuuluu Etelä-läntiseen. Etelä-läntisen mestaruudesta kisaillaan Somerolla lauantaina 10.10.2020. Kilpailu toimii samalla karsintana pari-SM-finaaliin. Muistattehan että Tammerbridge maksaa aktiivisten (vähintään 12 käyntikertaa kerholla 2019) jäsentensä pelimaksun tässä kilpailussa. Oman tilanteesi voit tarkistaa täältä: www.saunalahti.fi/~passuomi/tilasto19.html#KK.
Kilpailuun voi ilmoittautua osoitteessa www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2568

B-SM-parikilpailu 2020
B-SM-parikilpailu pelataan lauantaina 24.10.2020 Seinäjoella ja kilpailuun voi ilmoittautua tästä: www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2579. Tamperelaisille kulkeminen Seinäjoelle varsinkin junaillen on helppoa ja edullista. B-SM-parikilpailuihin voivat osallistua vain parit joilla molemmilla on alle 10 mestaripistettä vuoden ensimmäisessä virallisessa mestaripisteluettelossa www.bridgefinland.fi/uusi/files/1934.html

Juniorien SM-joukkuekilpailu 2020
Juniorien joukkuekilpailuun osallistuvan joukkueen kaikkien pelaajien tulee olla joko 25-vuotiaita tai nuorempia. Juniorien SM-joukkuekilpailu pelataan sunnuntaina 25.10.2020 Seinäjoella ja kilpailuun ilmoittaudutaan tästä: www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2580
Tammerbridge maksaa juniorijäsentensä pelimaksut juniorien SM-kilpailuissa www.tammerbridge.fi/jasenet/jasenedut.html

Pikkujoulut
Tammerbridgen pikkujoulut järjestetään lauantaina 14.11.2020 Svenska Klubbenilla alkaen klo 18.00

Kausimaksut
Kevään kausimaksun käyttämätön osa hyvitetään kausimaksun maksaneille syys-joulukuun peleissä.

Bridgen peruskurssi
Keväällä kesken jäänyt peruskurssi pyritään saattamaan loppuun ensi vuoden puolella.

Tampereen BK
Tampereen BK:n eli maanantai-illan kerhopelit palaavat ohjelmaan 28.9.2020.

Antoisia hetkiä bridgen parissa syksylläkin,
Tammerbridgen hallituksen puolesta toivottaa Veijo Nikkanen pjTammerbridgen jäsentiedote 4/2020 (postitettu jäsenille 26.6.2020)

Hyvää kesää Tammerbridgeläiset,

Bridgessäkin pyritään pienin askelin kohti normaaliutta ja jatkamaan siitä mihin jäätiin. Omat kesäkisamme peruuntuivat tältä vuodelta, mutta ensi vuonna sitten taas uudelleen. Fyysisten kerhoiltojen tilalle järjestetyt BBO-kisat ovat olleet pidettyjä ja kivasti niihin on eksynyt pelaajia muistakin kerhoista. Epidemiatilanteen nyt salliessa, heinäkuussa tavalliset kerhopelit kuitenkin palaavat ohjelmaan ja BBO-pelit siirtyvät syrjään.

Kerhokisat BBO:ssa päättyvät
Viimeinen Tammerbridgen maksuton kerhokilpailu pelataan BBO:ssa keskiviikkona 1.7.2020 klo 17.50. Tervetuloa mukaan! Jos pelaamista haluaa jatkaa BBO:ssa, Bridgeliitto järjestää lähes joka ilta edullisia kisoja FinBBO:n tunnuksetn alla.

Tavalliset kerhokilpailut Klubbenilla alkavat 8.7.2020
Tammerbridgen hallitus on päättänyt että kerhokilpailut aloitetaan normaalisti Svenska Klubbenilla keskiviikkona 8.7.2020 klo 18.00. Jotta kerhokisat olisivat kaikille mukavia, pyrimme parantamaan hygienian tasoa. Turvallisuuden vuoksi noudatamme, ainakin näin alkuun, varsin tiukkaa linjaa.
-Kerho hankkii käsidesiä paikalle.
-Jokainen desinfioi kätensä heti alkuun pelipaikalle saapuessaan ja aina pelitilaan palatessaan. (Tällaisiksi palaamisiksi pelitilaan katsotaan ulkona, tupakalla, vessassa ja keittiössä käynnit)
-Hengitystieoireisena ei voi osallistua kerhoiltaan.
-Pöydät sijoitetaan mahdollisimman kauas toisistaan, jotta pelaajille jää hyvin tilaa.
-Tuuletusta parannetaan avaamalla ikkunoita.

Tarpeen mukaan säädetään sitten myös taukoja ja muita juttuja.
Tervetuloa taas kaikki rakkaan lajimme perinteisen muodon pariin kerholle!

Tammerliiga 2020
Tammerliigaa jatketaan siitä mihin jäätiin, otteluohjelma vain siirtyy eteenpäin. Tämänvuotisen Tammerliigan 3:s kierros pelataan keskiviikkona 26.8.2020 Klubbenilla klo 18.00. Syksyn ottelut pelataan tästä eteenpäin normaalisti noin kolmen viikon välein maanantaisin tai keskiviikkoisin. Edellä mainitun takia tämän vuoden Tammerliiga menee jonkin verran vuodenvaihteen yli.

MP-kilpailut
Bridgeliitto avaa mahdollisuuden järjestää MP-kilpailuja 1.8.2020. Tarkempia tietoja kilpailujen toteutumisesta kannattaa katsella liiton sivuilta www.bridge.fi.

Hyvin tämä tästä lähtee kun noudatetaan yhteisiä pelisääntöjä ja tarjotaan puhtailla käsillä :-)

Oikein mukavaa kesän jatkoa kaikille,
Tammerbridgen hallituksen puolesta toivottaa Veijo Nikkanen pjTammerbridgen jäsentiedote 3/2020 (postitettu jäsenille 4.5.2020)

Tervehdys Tammerbridgeläiset,

Korona-arki senkun jatkuu, mutta tällöinkin bridgeä voi erinomaisesti pelata esimerkiksi verkossa tai omalla koneella. Tammerbridge noudattaa pelitoiminnassaan viranomaisten määräyksiä ja ohjeita sekä Bridgeliiton linjauksia. Vaikka livepelit ovat nyt tauolla, niin kyllä me keritään vielä useasti pelaamaan :-)

Kerhokilpailut
Tammerbridgen hallitus on päättänyt peruuttaa fyysiset kerhoillat 7.6.2020 asti. Toukokuun lopussa tehdään päätöksiä kerhoiltojen jatkosta.

Kerhokisat BBO:ssa
Keskiviikon epävirallisia kerhopelejä jatketaan varsinaisten kerhoiltojen alkuun asti koska palaute peleistä on ollut kaikenpuolin positiivista. Ajatuksenahan verkkopeleissä on ollut että mukavassa tunnelmassa pelataan tuttujen kesken leppoisaa kerhokilpailua.

Keskiviikon nettipelit alkavat BBO:ssa 17.50 ja niihin täytyy ilmoittautua aina etukäteen. Osallistua voivat kaikki Suomen maatunnuksen alla pelaavat bridgeharrastajat. Pelit ovat maksuttomia ja niissä pelataan 21 jakoa, 3 jakoa kierroksella à 8 minuuttia. Peleistä ei jaeta voittopisteitä. Osallistujia peleissämme on ollut 14-16 paria. Koska Bridgebase-palvelu on viime aikoina ollut kovin ruuhkainen, voimme ajoittain joutua rajoittamaan kisan kokoa. Ei siis kannata jättää ilmoittautumista ihan viime tippaan. Juha Luostarinen on tehnyt Tammerbridgelle kisat, koska Tammerbridgellä ei ole ketään kenellä olisi oikeuksia tehdä kilpailuja BBO:hon. Kilpailunjohtajina ovat toimineet Jonna Kaminen (joneksi) ja Veijo Nikkanen (natusan). Paria kannattaa kysellä esimerkiksi hyvissä ajoin Tammerbridgen WhatsApp-ryhmässä.

BBO-finlandin kisat ja maksut
Suomen Bridgeliitto järjestää päivittäin jopa kaksikin maksullista kilpailua BBO:ssa. Tämä tapahtuu BBO-finland-tunnuksen alla. Kilpailut maksavat 2-3 eur/kpl ja niistä saa myös voittopisteitä. BBO-finlandinkin peleihin osallistujista suurin osa on suomalaisia pelaajia, mutta satunnaisesti siellä saattaa olla muutakin väkeä. Jotta voit pelata BBO:ssa sinun täytyy maksaa ensin 2:n euron rekisteröitymismaksu ja sitten kilpailuista sen mukaan, mitä olet osallistunut niihin. Liitto kerää maksut aina kuukausi kerrallaan. Jos maksuja ei suorita, joutuu kilpailukieltoon BBO-finlandin kisoissa.
BBO-finlandin ohjeita ja ohjelmaa: www.bridgefinland.fi/bilbo/news.php?id=1922
BBO-finlandin maksut: www.bridgefinland.fi/bilbo/info.php?id=1931

MP-kilpailutoiminnan tauko ja Hanko
Bridgeliitto on peruuttanut toistaiseksi kaiken fyysisen pelitoiminnan. Tämä koskee siis sekä SM- että MP-kilpailuja. Hangon bridgeviikko heinäkuun loppupuoliskolla on peruttu myös tämän vuoden osalta.

Tammerbridge Tournament 2020 peruttu
Osana fyysisten bridgetapahtumien peruutusta myös omat kesäkisamme joudutaan valitettavasti peruuttamaan. Mikäli SBL tarjoaa vielä tälle vuodelle uutta kilpailuajankohtaa, kilpailujen järjestämismahdollisuudet selvitetään, mutta muutoin jäämme odottamaan ensi vuotta.

Kausimaksut
Koska otimme keväällä käyttöön kausimaksu-järjestelmän ja koska kevätkausi päättyi lyhyeen, hyvitämme käyttämättömän ajan toivottavasti jo syyskaudella.

Tammerliiga
Tammerliigan pelit kevätkauden osalta on nyt pelattu ja päätös jatkosta tämän vuoden osalta tehdään loppukesästä.

Peruskurssi
Kesken jäänyttä peruskurssia jatketaan syksyllä, jonka jälkeen harjoituspelitkin palaavat ohjelmaan.

Tiedotusta jäsenille
Tammerbridgessä pyritään siihen että jäsenistö olisi mahdollisimman hyvin tietoinen siitä, mitä kerhossa tapahtuu ja miksei myös muussakin bridgessä. Vanhemmat jäsentiedotteet ja pöytäkirjat löytyvät aina jossain vaiheessa osoitteesta: www.tammerbridge.fi/jasenet
Kun sähköpostiosoitteesi muuttuu, pistä viestiä vaikka osoitteeseen hallitus[ät]tammerbridge.fi niin tieto kulkee jatkossakin. Seuraavassa jäsentiedotteessa enemmän tietoa bridgen pelaamisesta verkossa ja muutamia hyödyllisiä bridgeosoitteita.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
mukavaa loppukevättä toivottaa Veijo Nikkanen pjTammerbridgen jäsentiedote 2/2020 (postitettu jäsenille 15.3.2020)

Tervehdys Tammerbridgeläiset,

Tammerbridgen hallitus on päättänyt että Tammerbridgen kerhokilpailut peruutetaan 12.4.2020 asti. Myös bridgen peruskurssi ja Tammerliiga siirtyvät tauolle. Päätös tehtiin koska monet lajimme harrastajista kuuluvat riskiryhmiin joille Covid-19 muodostaa todellisen vaaran. Lisäksi viranomaiset ovat suositelleet kaiken ei välttämättömän kokoontumisen vähentämistä. Onneksi bridgeä voi pelata myös verkossa. Tarkastelemme fyysisten peli-iltojen tilannetta seuraavan kerran huhtikuun alussa uudelleen. Myös maanantaikerhon pelit siirtyvät samoin tauolle.

Korvaavia pelimahdollisuuksia
Jotkut innokkaat ovatkin jo järjestäneet BBO:ssa peli-iltoja ja www.bridgebase.com -palvelu lieneekin suosituin virtuaalinen peliympäristö kerholaisten keskuudessa tällä hetkellä. Helpoimmin peliporukan saa kasaan esimerkiksi kyselemällä väkeä peleihin kerhon WhatsApp-ryhmässä.

Järjestämme epävirallisen Tammerbridgen kerhoillan ensi keskiviikkona klo 18.00 BBO:ssa. Pelit ovat maksuttomat eikä niissä tulla jakamaan voittopisteitä tai palkintoja. Kyseessä on siis kokeilu ja toivomme että se onnistuu hyvässä hengessä :-) Kun ilmoittaudutte kilpailuun, teidän tulee tietää partnerinne bbo-tunnus.

Bridgeä voi myös pelata ja harjoitella maksutta esimerkiksi Synrey-palvelussa: www.synrey.com/root.html tai Funbridgessä www.funbridge.com. Perinteisistä, koneelle asennettavista ohjelmista itse suosin ikiaikaista ja maksullista Bridge Baronia sen käyttöliittymän vaivattomuuden takia.

Mp-kilpailut tauolle
Sekä liiton että kerhojen järjestämät mp-kilpailut siirtyvät tauolle. Tarkemmat tiedot löydät aina www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php -sivulta

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Veijo Nikkanen, hallituksen pjTammerbridgen jäsentiedote 1/2020 (postitettu jäsenille 26.1.2020)

Tervehdys Tammerbridgeläiset!

Uusi uljas pelikausi on alkanut joten nyt on hyvä aika suunnitella tulevan vuoden menoja. Kiitettävän hyvin Tammerbridgeläiset ovatkin aina merkinneet kalentereihinsa omat kesäkisat ja osallistuneet myös niihin. Kesäkisoihin on mahdollista jo ilmoittautua. Samoin on mahdollista yhä ilmoittautua Hämeen suurimpaan säännölliseen bridgetapahtumaan eli Tammerliigaan :-)

Jäsenmaksu ja jäsenedut 2020
Jonkin verran jäsenmaksuja on vielä maksamatta, ja olisi mukavaa jos pystyisitte maksamaan ne helmikuun alkuun mennessä, jotta saadaan jäsenmaksu mukaan liitolle tehtävään tilitykseen jottei esimerkiksi Bridge-lehden tuleminen katkea. Jäsenmaksun voi maksaa yhä myös kerhoilloissa käteisellä, mutta tilille maksaminen on suositeltavaa. Jos perheessä on kaksi tai useampia jäseniä, jäsenmaksut voi maksaa yhdellä suorituksella. Tammerbridgen tilinumero: FI59 1146 3001 0261 83 viite: 5005. Vuoden 2020 jäsenmaksu on yli 25-vuotiailta 50 euroa/hlö, juniorijäsenmaksu 15 euroa/hlö (syntynyt 1.1.1995 tai myöhemmin).
Maksamalla jäsenmaksun saat paljon etuja.
Kerhon jäsenedut löytyvät täältä: www.tammerbridge.fi/jasenet/jasenedut.html

Bridgen peruskurssi keväällä 2020
Suuren suosion takia järjestämme myös keväällä bridgen peruskurssin. Kurssi alkaa keskiviikkona 12.2.2020 klo 17.00 ja on jo hyvän matkaa täyttynyt. Vielä muutama mahtuu mukaan! Lisätietoja kurssista: www.tammerbridge.fi/kurssit

Tammerliiga 2020
Tammerliiga pelataan edellisvuosien malliin maanantai- ja keskiviikko-iltaisin. Liiga alkaa 10.2.2020 ja liigaan voi ilmoittautua täällä: www.bridgefinland.com/bilbo/tourneys.php?show=2441
Ilmoittautuminen päättyy 3.2.2020.

Vuosikokous 2020
Vuosikokous järjestetään Ruotsalaisella Klubilla keskiviikkona 26.02.2020 klo 17.00. Tarjoiluna perinteiseen tapaan hernaria, pannukakkua ja kahvia. Vuosikokousmateriaali saapuu jäsenille sähköpostilla parisen viikkoa ennen kokousta. Vuosikokouksen jälkeen kannattaa sopia pelit myös kerhoiltaan.

Kysely bridgenpelaajien motivoinnista
Aikuiskasvatustieteiden opiskelija Tanja Oinonen tekee proseminaarityöhönsä liittyvää tutkimusta aiheesta ”Kasvatustieteellinen näkökulma bridgepelaajien motivointiin ja opettamiseen kerhopeleissä”. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, mm. mitkä asiat motivoivat pelaajia ja mitkä asiat puolestaan heikentävät heidän motivaatiotaan bridgessä kehittymisessä, pelaamisessa ja osallistumisessa kerhopeleihin. Sekä sitä, miten bridgen opettamista ja kerhopelaamista tulisi tukea. Tanja on saanut kyseelyynsä SBL:n tuen. Linkki kyselyyn: link.webropolsurveys.com/S/76968943315EDDDA

XXXVII Tammerbridge Tournament
Rakkaat kesäkisamme järjestetään taas 4.-7.6.2020 Svenska klubbenilla. Kilpailut ovat kaikki MP-kilpailuita, joten niihin täytyy ilmoittautua Bilbossa etukäteen. Omiin kisoihin kannattaa osallistua koska se on edullista ja ekologista. Paikalle voi tulla kotoa vaikka pyörällä tai paikkurilla. Muistattehan myös että torstain IMP-kilpailu on Tammerbridgen jäsenille maksuton, mikäli jäsenmaksu on maksettu ennen kilpailua.

Torstaina 4.6. MP-IMP - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2451
Perjantaina 5.6. MP-Mixed - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2452
Lauantaina 6.6. Rally - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2453
Sunnuntaina 7.6. MP-joukkue - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2454

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
oikein iloisia pelejä ja talvisempia kelejä toivottaa Veijo Nikkanen pj

ps. Vanhemmat jäsentiedotteet löydät aina osoitteesta www.tammerbridge.fi/jasenet