Tammerbridge ry:n jäsentiedotteet 2019
    2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2020

Tammerbridgen jäsentiedote 8/2019 (postitettu jäsenille 31.12.2019)

Hyvää uutta pelivuotta Tammerbridgeläiset!

Tammerbridgen juhlavuosi 2019 sujui mukavissa merkeissä. 60-vuotisjuhlat ja kaikki kisamme saivat hyvää palautetta sekä tunnelmaltaan että järjestelyiltään. Hyvä me! Tästä on siis hyvä jatkaa, mutta paikalleen ei passaa jäädä vaan tarjoussarjan tulee edetä :-) Syksyn uusimuotoinen peruskurssi sai ennätyssuosion, joten järjestämme uuden jo helmikuussa samalla formaatilla ennen kerhoiltaa. Kiitos suosiosta kuuluu tietenkin kaikille teille jotka olette tietoa rakkaasta lajistamme levittäneet.

Uutuutena kokeilemme keväällä kerhoilloissa kausimaksua, jonka tyyppinen ratkaisu on jo monissa harrastuksissa käytössä. Jäsenten toiveesta toteutettavan kausimaksun tavoitteena on vähentää käteisen rahan käsittelyn tarvetta ja maksutapahtumien määrää.

Tammerbridgen kausimaksu - kevätkausi 2020
Koska jäsenet ovat asiaa ehdottaneet, kokeilemme kevätkaudella kausimaksua kerhoiltojen osalta. Perinteinen tapa maksaa käteisellä jokainen kerhoilta erikseen säilyy toki myös käytössä rinnalla. Kausimaksulla pelaaja voi maksaa kuuden kuukauden kerhoiltojen pelimaksut etukäteen, jolloin käteisen rahan tarve ja maksutapahtumat vähenevät. Ensimmäinen kausi on 1.1.2020-30.6.2020 ja kausipelioikeus tulee voimaan siitä hetkestä, kun kausimaksu saavuttaa kerhon tilin ja jatkuu aina 30.6.2020 asti. Kausimaksua ei voi näin ollen siirtää eikä hyvittää.

Henkilökohtainen kausimaksu on aikuisilta 120 euroa ja junioreilta sekä täysipäiväisiltä opiskelijoilta 70 euroa. Kausimaksu maksetaan suoraan kerhon tilille FI59 1146 3001 0261 83 viimeistään ennen kauden ensimmäistä peli-iltaa, jos haluaa että kausipelioikeus tulee voimaan heti alusta alkaen. Kausimaksu kattaa normaalien peli-iltojen maksut, eli ei siis Tammerliigaa. Simultaanien ja normaalia kalliimpien kerhoiltoina järjestettävien kilpailujen normaalin kerhopelimaksun (7 eur) ylittävän osuuden maksaa pelaaja. Kaksipäiväisten Tampereen avoimien kohdalla kausimaksu kattaa puolet pelimaksusta. Tämä ensimmäinen kausi on kokeilu, josta saatujen kokemusten ja jäsenten palautteen perusteella päätetään jatkosta. Kausimaksu ei ole jäsenetu, joten sen voi ottaa käyttöön kuka tahansa.

Jäsenmaksu ja jäsenedut 2020
Jäsenmaksu tulee maksaa Tammerbridgen tilille mielellään 17.1.2020 mennessä, jotta jäsenyys ja jäsenetu pystytään huomioimaan SM-kilpailuihin osallistumisessa. Jäsenmaksun voi maksaa yhä myös kerhoilloissa käteisellä, mutta tilille maksaminen on suositeltavaa. Jos perheessä on kaksi tai useampia jäseniä, jäsenmaksut voi maksaa yhdellä suorituksella.
Tammerbridgen tilinumero: FI59 1146 3001 0261 83 Viite: 5005. Vuoden 2019 jäsenmaksu on yli 25-vuotiailta 50 euroa/hlö, juniorijäsenmaksu 15 euroa/hlö (syntynyt 1.1.1995 tai myöhemmin). Maksamalla jäsenmaksun saat paljon etuja. Kerhon jäsenedut löytyvät täältä: www.tammerbridge.fi/jasenet/jasenedut.html

Uusi pelikausi 2020 alkaa
Uusi pelikausi alkaa keskiviikkona 8.1.2020 kello 18.00. Kerhoillan osallistujien kesken arvotaan pelikauden avajaiskisassa muutama mukava palkinto.

Tammerliiga 2020
Tammerliiga pelataan edellisvuosien malliin maanantai- ja keskiviikko-iltaisin. Liiga alkaa 10.2.2020 ja liigaan voi ilmoittautua täällä: www.bridgefinland.com/bilbo/tourneys.php?show=2441 Ilmoittautuminen päättyy 3.2.2020.

Harjoituspelit
Harjoituspelit aloitteleville pelaajille alkavat taas keskiviikkona 8.1.2020 ja jatkuvat ainakin tammikuun ajan kerhoiltojen yhteydessä. Tarkemmat ajat ja tietoa harjoituspeleistä: www.tammerbridge.fi/ohjelma/harjoituspelit.html

Peruskurssi
Koska syksyn peruskurssi täyttyi ääriään myöten, järjestämme keväällä bridgen peruskurssin alkaen keskiviikkona 12.2.2020 klo 17.00. Kurssista kannattaa kertoa kavereille, ystäville ja kaikille heille, joita voisitte kuvitella bridgen parissa viihtyvän.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Uutta iloista pelivuotta 2020 toivottaa Veijo Nikkanen, PJTammerbridgen jäsentiedote 7/2019 (postitettu jäsenille 14.11.2019)

Marraskuu on täällä!

Syksyn sisäpelikausi on nyt parhaimmillaan ja vaikka kaikkea muutakin tohinaa mahtuu tähän marraskuun aikaan, kannattaa varata aina silloin tällöin hetki rentoutumiseen bridgen parissa. Tietenkin odotuksessa ovat myös bridgeväen perinteiset pikkujoulut! Kausimaksusta tuleekin vasta asiaa jäsentiedotteessa 8/2019, jahka saamme asian hallituksessa tarkemmin määriteltyä. Muistakaa hyödyntää parinhaussa kerhon FB- ja WA-ryhmiä jos huomaatte juuri ennen kerhoiltaa olevanne ilman paria ja pelihammasta kolottaa :-)

Harjoituspelit
Suositut harjoituspelit ovat palanneet ohjelmistoon. Kurssilta tuttujen ihmisten vetämissä maksuttomissa harjoituspeleissä voit vapaasti keskustella jaoista ja bridgestä jopa pelin tiimellyksessä. Harjoituspelit järjestetään keskiviikkoisin kerhoillan ohessa aina alkaen klo 18.00. Lisätietoa ja tarkemmat päivämäärät löydät osoitteesta: www.tammerbridge.fi/ohjelma/harjoituspelit.html

Tammerbridgen pikkujoulut 2019 - Muista ilmoittautua!
Kaikkien Tampereen bridgenpelaajien yhteiset pikkujoulut järjestetään lauantaina 30.11.2019 klo 18.00 alkaen Svenska klubbenilla. Tapahtuma on kerhon jäsenille maksuton ja muille illalliskortti maksaa 32 euroa. Ilmoittautumiset Robertille 22.11.2019 mennessä (robert.bjurstrom [at] nebsails.fi puhelin 040 1621 837). Kannatta ilmoittautua ajoissa, jotta saadaan ruokatilaukset (muistakaa ruokavaliot) ym. valmistelut tehtyä. Ohjelmassa perinteisiä hupailuja, visailuja, yhdessäoloa, tonttuilua, jouluruokailua ja palkintojen jakoa. Ottakaa omat joulujuomat mukaan!

Kevään 2020 peruskurssi
Koska syksyn kurssi sai näin suuren suosion, Tammerbridge järjestää jo keväällä seuraavan peruskurssin. Kurssi alkaa todennäköisesti helmikuussa (tarkempaa aikaa ei ole vielä sovitu) ja sen toteuttamistapa tulee olemaan samanlainen kuin syksyn kurssin.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
loistavia kortteja marraskuun pimeään toivottaa Veijo Nikkanen, PJTammerbridgen jäsentiedote 6/2019 (postitettu jäsenille 2.10.2019)

Värikästä bridgesyksyä Tammerbridgeläiset!

Kohta on aika taas siirtyä sienestämisestä bridgestämiseen ja mikäs siihen sopii paremmin kuin keskiviikon ystävällismielinen kerhoilta. Erityiset kiitokset täytyy antaa kaikille kerholaisille kuinka hyvin uudet kurssilaiset on otettu vastaan. Hienoa. Koska ihan kaikki eivät ehtineet mukaan todella suositulle syksyn kurssillemme, järjestämme uuden peruskurssin alkuvuodesta 2020.

Koska jäsenet ovat asiaa ehdottaneet, tulemme ensi kevätkaudella kokeilemaan kausimaksua kerhoiltojen osalta. Kausimaksulla jäsen voi maksaa 6:n kuukauden kerhoiltojen pelimaksut etukäteen, jolloin käteisen rahan tarve ja maksutapahtumat vähevät. Kyseessä on siis kokeilu ja perinteisellä käteismaksulla asiat hoituvat myös entiseen malliin :-) Tarkempaa tietoa tästä tulee seuraavassa jäsentiedotteessa.

Järjestetäänkö Tuki-mp-kilpailu?
Tampereella olisi mahdollista järjestää sunnuntaina Tuki-mp-parikilpailu sunnuntaina 3.11.2019 eli bridgeliigan nousukarsintoja seuraavana päivänä. Kilpailua ei kannata lähteä järjestämään, mikäli ei ole ennakkoon tiedossa riittävää määrää osanottajia. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, niin vastaa tähän viestiin perjantaihin 4.10 mennessä ja ilmaise kiinnostuksesi.

Tammerbridgen perinteiset pikkujoulut 2019
Kaikkien Tampereen bridgenpelaajien yhteiset pikkujoulut järjestetään lauantaina 30.11.2019 klo 18.00 alkaen Svenska klubbenilla. Kannattaa kalenteroida ajoissa, etteivät Suomen laadukkaimma bridgepikkujoulut hujahda vahingossa ohitse :-)

Tapahtuma on kerhon jäsenille maksuton ja muille illalliskortti maksaa 32 euroa. Ilmoittautumiset Pasille tai Robertille 22.11.2019 mennessä. Ohjelmassa hupailuja, visailuja, yhdessäoloa, jouluruokailua ja palkintojen jakoa. Ottakaa omat joulujuomat mukaan!

XXXVII Tammerbridge Tournament
Omat kesäkisamme järjestetään ensi vuonna 4.-7.6.2020 Svenska klubbenilla. Ja ohjelma torstaista sunnuntaihin on seuraava: IMP, Mixed, Rally ja Joukkis.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
hyviä kortteja syksyyn toivottaa Veijo Nikkanen, PJTammerbridgen jäsentiedote 5/2019 (postitettu jäsenille 6.9.2019)

Bridgesyksy alkakoon,

taas on tullut aika jolloin kesän pelit saavat väistyä syksyn korttien tieltä eli syksyllä on mitä mainioin aika palata sisäpelikauteen. Syyskaudellakin kerholla on tarjolla monenlaista toimintaa joista yhtenä tärkeimmistä varmaankin peruskurssi. Tämä viesti saattaa nyt tulla sinulle toistamiseen koska osalla gmail-postilaatikoista oli maili mennyt suoraan roskiin. Tässä viestissä on ekstrana mukana myös pikkujoulujen päivämäärä.

Syksyn 2019 peruskurssi
Tämän syksyn peruskurssi järjestetään Svenska Klubbenilla alkaen keskiviikkona 18.9.2019. Kurssi alkaa aina teoriaosuudella klo 17.00 seniorien päiväpelien päätyttyä ja jatkuu noin klo 18.00 alkaen valmiiden harjoitusjakojen voimin kerhoillan ohessa. Kurssille on tullut todella hyvin ilmoittautumisia, joten kerhoillan alku saattaa joskus pikkaisen viivästyä/häiriintyä, mutta toivottavasti tämä ei haittaa :-) Toivottavasti voimme kaikki toivottaa lämpimästi tervetulleiksi lajistamme kiinnostuneet tulevat pelikaverit.
Lisätietoa kurssista: www.tammerbridge.fi/kurssit

Tammerliiga
Tammerliigaa on jäljellä tänä syksynä vielä 3 kertaa; 23.9., 16.10. ja 4.11. Mikäli joukkueeseen tarvitaan varapelaajaa, lähtekää etsimään tuuraajaa heti kun mahdollista. Jos varapelaajaa ei löydy suoraan niin silloin kannattaa yrittää Tammerbridgen Facebook- ja WhatsApp -ryhmistä. Tammerliigapäivinä ei järjestetä bridgekurssia.

SM-joukkuekilpailu uudistuu
Tänä vuonna SM-joukkuekilpailuun kuuluneet piirimestaruuskilpailut jäävät historiaan ja siirrytään suoraan semifinaaleihin jotka pelataan Helsingissä ja Vaasassa eri viikonloppuina. Tammerbridge tukee yhä aktiivisten jäsentensä osallistumista joukkuekilpailuun. Lisätietoa joukkuekilpailun uudistuksesta: www.bridgefinland.fi/bilbo/news.php?id=1782

Bridgeliiga
Tammerbridgen joukkeet pelaavat viikonloppuna 5.-6.10.2019 kaikilla kolmella sarjatasolla. Mestaruussarjassa pelataan Bridge Areenalla Helsingissä ja 1. sekä 2.divisioonassa joukkueemme kamppailevat Klubbenilla Tampereella. Hienoa että meiltä on riittänyt pelaajia kaikkiin kolmen liigatason joukkueeseen!

Synrey
Jos haluatte harjoitella bridgen pelaamista Android- tai ios-puhelimilla, kannattaa kokeilla esimerkiksi Ruotsin brigeliiton käyttämää maksutonta Synrey-ohjelmaa. Ohjelman kotisivut löytyvät osoitteesta www.synrey.com/root.html ja ohjelman saa maksutta asennettua puhelimien omista sovelluskaupoista.

Tammerbridgen pikkujoulut
Kaikkien Tampereen bridgenpelaajien yhteiset pikkujoulut järjestetään lauantaina 30.11.2019 Svenska klubbenilla. Kannattaa kalenteroida ajoissa, etteivät Tampereen bridgellisimmät pikkujoulut hujahda vahingossa ohitse :-)

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
pelillisesti iloista syyskautta toivottaa Veijo Nikkanen, PJTammerbridgen jäsentiedote 4/2019 (postitettu jäsenille 12.7.2019)

Tammerbridgen kesätervehdys,

omat kesäkisamme sujuivat taas onnistuneesti ja bridgeväki on pikkuhiljaa siirtynyt kesälaitumille. Bridgeä voi tietenkin myös harrastaan niin laitumilla kuin terasseillakin kunhan muistaa suojautua niin paarmoilta kuin hyttysiltäkin :-)

Loppukesän 2019 kerhopelit
Tammerbridge pelaa läpi kesän keskiviikkoisin. Vain Hangon viikolla 24.7.2019 ei kerhopelejä järjestetä, koska suurin osa aktiivipelaajista on tuolloin kesälaitumilla tai Hangossa bridgeviikolla. Heinäkuussa pelataan siis vielä 17.ja 31.7.2019. Elokuusta alkaen pelataan sitten taas normaalisti kerhoiltaa keskiviikkoisin. Kerholle kannattaa tulla kesäisin koska kesäbridge on leppoisaa ja kiireetöntä. Partneria kannattaa huudella kerhon Facebook- tai WhatsApp-ryhmissä.

Hankoon, Hankoon!
Suomen bridgeliitto järjestää taas heinäkuun lopussa perinteisen bridgeviikon Hangossa 19.-28.7.2019. Tarjolla on monenlaisia kilpailuja niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin pelaajille. Tämän vuoden uutuutena mm. Tulokas-cup, joka on suunnattu alottelijoille joille Ristimerkkikilpailukin tuntuu ajatuksena liian haastavalle sekä Salamana laiffiksi-kilpailu jossa kierrosvoitoista saa mestaripisteitä. Lisätietoa Hangon kilpailuista: www.bridgefinland.fi/uusi/files/1794.pdf (huomaa pdf-tiedostomuoto). Mikäli olet kiinnostunut tulemaan Hankoon ja etsit paria, majoitusta tai kyytiä, kannattaa kysellä muilta ilmoittautuneilta Tammerbridgen pelaajilta.

Bridgeliiga 2019
Kaikki halukkuudestaan ilmoittaneet pääsivät edustamaan Tammerbridgeä tämän vuoden kerholiigaan. Tammerbridgellä on edustus liigan kaikilla sarjatasoilla. Hallituksen nimeämät joukkueet löydät edellisestä jäsentiedotteesta. Tammerbridgen joukkueet pelaavat syksyn Bridgeliigaa seuraavasti.
Mestaruussarja La 17.8.2019 Tampere, Svenska Klubben, La-Su 5.-6.10.2019 Helsinki, Bridge Areena
1-Divisioona La 17.8. ja 5.-6.10.2019 Tampere, Svenska Klubben
2-Divisioona La-Su 5.-6.10.2019 Tampere, Svenska Klubben
Lisätietoa Bridgeliigasta: www.bridgefinland.fi/bilbo/news.php?id=1773

Palkkiot
Tämän vuoden alussa käyttöönotetun Tulorekisterin kirjaamisvelvoitteen vuoksi kaikki Suomen Bridgeliiton valtuuttamissa MP-kilpailuissa jaettavat rahapalkinnot kulkevat liiton kautta. Rahapalkinnoille sijoittuneet saavat kilpailuissa ohjeet, joiden avulla he saavat palkinnot maksatukseen omalle tililleen. Tämä käytäntöä kokeiltiin jo omissa kesäkisoissammekin. Käytäntö koskee Suomeen tuloveronsa maksavia pelaajia. Lisätietoja liiton sivuilta: www.bridgefinland.fi/bilbo/news.php?id=1784

Hyvä pelikäytäntö
Bridgeliitto on ottanut viralliseen kokeiluun jo vuosia toivotun tavan tarjouslappujen jättämisestä pöydälle siihen saakka, kunnes lähtijä on valinnut lähtökortin. Tapa otetaan saman tien 'virallisesti' käyttöön myös Tammerbridgen kerhoilloissa. Lisätietoja: www.bridgefinland.fi/bilbo/info.php?id=1798

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
oikein kivaa kesää toivottaa Veijo Nikkanen, PJ

PS. Jos et ole saanut tätä jäsentiedotetta sähköpostiisi, osoitteesi on voinut muuttua tai olet unohtanut maksaa jäsenmaksusi :-)Tammerbridgen jäsentiedote 3/2019 (postitettu 30.5.2019)

Iloista bridgekesää kaikille,

kesä on ihmisen parasta bridgeaikaa ja parasta bridgekesässä on tietenkin meidän oma Tammerbridge Tournamenttimme joka alkaa viikon päästä. Seuramme jäsenet ovat osoittaneet myös kiitettävää aktiivisuutta bridgeliigaan osallistumista kohtaan, joten meillä on nyt joukkue joka liigatasolla. On hienoa olla mukana Suomen aktiivisimmassa bridgekerhossa!

Kesän 2019 kerhopelit
Tammerbridge pelaa läpi kesän keskiviikkoisin kahta poikkeusta lukuunottamatta.
Keskiviikkona 5.6.2019 kerhopelejä ei järjestetä koska torstaina alkava Tammerbridge Tournament tarjoaa pelejä neljänä päivänä. Hangon viikolla 24.7.2019 ei kerhopelejä järjestetä koska suuri osa aktiivipelaajista on kesälaitumilla tai Hangossa bridgeviikolla.

XXXVI Tammerbridge Tournament
Rakkaat kesäkisamme järjestetään taas 6.-9.6.2019 Svenska klubbenilla ja ilmoittautuneita on jo varsin runsaasti. Kilpailut ovat kaikki MP-kilpailuita, joten niihin täytyy ilmoittautua Bilbossa etukäteen. Kaikkiin kilpailuihin ehtii vielä hyvin ilmoittautua. Muistattehan myös että torstain IMP-kilpailu on Tammerbridgen jäsenille maksuton mikäli jäsenmaksu on maksettu ennen kilpailua.
Torstaina 6.6. MP-IMP - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2285
Perjantaina 7.6. MP-Mixed - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2286
Lauantaina 8.6. MP-pari - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2287
Sunnuntaina 9.6. MP-joukkue - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2288

Mikäli kilpailussa pelaa vähintään kolme b-paria/joukkuetta paras b-pari/joukkue palkitaan. (Jokaisella pelaajalla on alle 10 mestaripistettä).

Jos puuttuu paria tai joukkuetta kisoihin, voi aina kysyä minulta tai muilta Tammerbridgen hallituksen jäseniltä. Tällä hetkellä hakusessa ainakin naispelaajia mixediin, pelaaja lauantain parikisaan ja toinen pari joukkikseen.

Tammerbridgen joukkueet Bridgeliigaan 2019

Mestaruussarja:
1. Mirja Mäntylä (kapteeni)
2. Jonna Kaminen
3. Elina Laukkanen
4. Pasi Suominen
5. Hannu Luhtala (vara)
6. Ilona Vänni (vara)

1-divisioona:
1. Robert Bjurström (kapteeni)
2. Sini Alatalo
3. Harri Huotari
4. Veijo Nikkanen
5. Meri Korhonen (vara)

2-divisioona:
1. Vesa Alatalo (kapteeni)
2. Sari Itäluoma
3. Janne Virtanen
4. Kaisa Tuisku
5. Tytti Kosola (vara)

Numerojärjestys kertoo avauskokoonpanon, mutta joukkueet voivat lopullisesti päättää omasta peluutuksestaan. Kapteeni vastaa peluutuksen järjestämisestä. Joukkueiden koonnin perusteet olivat viimevuotinen pelaaminen, halukkuus ja mahdollisuudet pelata. Tammerbridge maksaa Mestaruussarjan sekä 1-divisioonan pelimaksut kokonaan.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
antoisia kesäkisoja toivottaa Veijo Nikkanen, PJTammerbridgen jäsentiedote 2/2019 (postitettu 10.5.2019)

Mukavaa bridgekevättä kaikille,

Tammerbridgen 60-vuotisjuhlat sujuivat ansiokkaasti ja kerho sai paljon hyvää palautetta. Juhlavuosi kuitenkin jatkuu ja toimintaa on tarjolla vuoden mittaan, joista suurimpana tietenkin meidän perinteiset kesäkisamme. Tehdään taas yhdessä kesäkisoistamme Suomen mukavin bridgetapahtuma.

XXXVI Tammerbridge Tournament
Rakkaat kesäkisamme järjestetään taas 6.-9.6.2019 Svenska klubbenilla ja ilmoittautuneita on jo varsin runsaasti. Kilpailut ovat kaikki MP-kilpailuita, joten niihin täytyy ilmoittautua Bilbossa etukäteen. Omiin kisoihin kannattaa osallistua koska se on edullista ja ekologista. Paikalle voi tulla kotoa vaikka pyörällä tai paikkurilla. Muistattehan myös että torstain IMP-kilpailu on Tammerbridgen jäsenille maksuton mikäli jäsenmaksu on maksettu ennen kilpailua.

Torstaina 6.6. MP-IMP - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2285
Perjantaina 7.6. MP-Mixed - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2286
Lauantaina 8.6. MP-pari - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2287
Sunnuntaina 9.6. MP-joukkue - www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2288
Mikäli kilpailussa pelaa vähintään kolme b-paria/joukkuetta paras b-pari/joukkue palkitaan. (Jokaisella pelaajalla on alle 10 mestaripistettä).

Jos puuttuu paria tai joukkuetta kisoihin voi aina kysyä minulta tai muilta Tammerbridgen hallituksen jäseniltä.

Kesän 2019 kerhopelit
Tammerbridge pelaa läpi kesän keskiviikkoisin kahta poikkeusta lukuunottamatta. Keskiviikkona 5.6. kerhopelejä ei järjestetä koska torstaina alkava Tammerbridge tournament tarjoaa pelejä neljänä päivänä. Hangon viikolla 24.7.2019 ei kerhopelejä järjestetä koska suuri osa aktiivipelaajista on kesälaitumilla tai Hangossa bridgeviikolla. Maanantaikerho pelaa viimeisen kerran 3.6. ja BK-slamin pelikausi päättyy toukokuun puolivälissä. Helpoiten kesälläkin löytää parin kerhoiltaan joko sopimalla ennakkoon tai käyttämällä Facebook- tai WhatsApp-ryhmiä

Bridgeliiga 2019 - ilmoittaudu 25.5. mennessä!
Bridgeliiton jäsenkerhojen liiga pelataan syksyllä. Pelipäivät ovat la 17.8. ja la-su 5.-6.10.2019. Kerhojen on ilmoitettava joukkueet bridgeliittoon 31.5. mennessä. Tammerbridgellä on yksi paikka mestaruussarjassa ja 1-divisioonassa. 2-divisioonaan tulevien joukkueiden määrää ei ole rajattu. Kakkosdivisioona pelaa la 17.8. ja la 5.10.2019. Kaikki pelipaikat eivät ole vielä varmistuneet.

Tammerbridgen hallitus nimeää joukkueet halukkaiden joukosta. Tammerbridge maksaa kerhon mestaruussarjaan ja 1.divisioonaan osallistuvien joukkueiden osallistumismaksun kokonaan, sekä yli 12 krt vuodessa kerhon kerhoilloissa edellisvuonna käyneiden jäsenten osallistumismaksun 2-divisioonan joukkueisiin.

Mestaruussarjaan ja ykkösdivisioonaan osallistuvissa joukkueissa tulee olla 6 jäsentä. Kakkosdivisioonaan joukkueen voi koota vapaasti, mutta mestaruussarjaan tai ykkösdivisioonaan osallistuvilta pelaajilta Tammerbridge edellyttää mahdollisuutta osallistua molempiin viikonloppuihin. Kakkosdivisioonassa riittää että joukkue saa kokoon neljä pelaajaa joka päiväksi. Viime vuoden liigaan osallistuminen huomioidaan positiivisesti. Ilmoittautukaa ja kertokaa preferenssinne, missä joukkueessa haluatte pelata. Ilmoittautumisaikaa Tammerbridgen joukkueisiin on lauantaihin 25.5. asti, jonka jälkeen Tammerbridgen hallitus nimeää joukkueet keskiviikon 29.5.2019 kerhoiltaan mennessä. Ilmoittautuminen onnistuu helpoimmin tähän viestiin vastaamalla tai suoraan minulle osoitteessen veijo [at] veijo.net.
Lisätietoja bridgeliigasta: www.bridgefinland.fi/bilbo/news.php?id=1773

Tammerbridgen hallituksen puolesta, hyvää tulevaa bridgekesää toivottaa Veijo Nikkanen, PJTammerbridgen jäsentiedote 1/2019 (postitettu 14.1.2019)

Tammerbridgen juhlavuosion täällä!

Tammikuussa 2019 tulee kuluneeksi 60 vuotta Tammerbridgen perustamisesta. Juhlavuotta juhlistetaan mm juhlakilpailuilla ja iltajuhlalla.

60-vuotisjuhlat ja juhlakilpailut
Tammerbridgen 60-vuotisjuhlat järjestetään lauantaina 26.1.2019 juhlatila Konsussa, Hämeenpuistossa. Alakerrassa toimii narikka, jonne voi jättää talvivaatteet, varsinainen juhla- ja pelitila Konsu on kolmannessa kerroksessa.

Juhlakilpailu alkaa klo 10.00 ja päättyy noin kello 17.00. Pelipaikalla osallistujille on tarjolla 10 euron hintainen makkarakeittolounas+salaatti+leivät, hinta 10 eur. Muistakaa laittaa X nimenne perään ilmoittautumisessa, mikäli syötte lounaan, niin keittoa osataan tilata pitopalvelulta oikea määrä. Lauantain juhlakilpailu on semibarometri ja siihen voit ilmoittautua täällä: www.bridgefinland.com/bilbo/tourneys.php?show=2205

Tammerbridge 60-vuotta iltajuhla alkaa kello 19.00 Konsussa. Muista ilmoittautua Iltajuhliiin viimeistään 19.1.2019 klo 12:sta mennessä: www.bridgefinland.com/bilbo/tourneys.php?show=2206
Ilmoittautuminen aikaisemminkin on suotavaa, koska joudumme antamaan pitopalvelulle tiedot ruokailijoista hyvissä ajoin.

Alustava ohjelma

Tervetuloa ja tervetuliaismalja
Illallinen
Buffet-ruokailu juhlasalissa
Alkusalaatit: Pestomarinoituja broilerin pikkufileitä ja raikkaita hedelmiä salaattipedillä
Tomaatti-mozzarellasalaattia ja balsamicoa
Kalamataoliiveja ja basilikaöljyä
Pääruoka: Hunajaisella ruohosipulismetanalla kuorrutettua lohta
Sitruunaista sahramikastiketta
Peruna-bataattigratiinia
Pieniä ruislastuja, talon leipää ja levitettä
Jälkiruoka:
Talon pieni mustikka-valkosuklaaleivos
Kahvi/tee
Juhlakilpailun voittajien palkitseminen
Tervehdykset
Tammerbridge 60-vuotta - muistelmat kuluneiden vuosien varrelta
Bändi soittaa ensimmäisen setin
Väliohjelmaa
Bändi soittaa toisen setin
DJ soittaa musiikkia
kohti jatkopaikkaa...

Tammerbridgen jäsenille Illalliskortti maksaa vain 15 euroa, mutta normaalihintainenkin illallinen on edullinen 30 euroa. Jäsenet voivat maksaa illalliset ja lounaat jo etukäteen Tammerbridgen tulevissa kerhoilloissa. Tammerbridge tarjoaa myös tervetuliaismaljan jonka jälkeen juomia voi ostaa ravintolan tarjonnasta. Ilmoita erityisruokavaliotoiveet heti Vesa Alatalolle 040 4484 836 tai vesa.m.alatalo [at] gmail.com.

Sunnuntaina 27.1.2019 elvytään sitten 60-vuotisjuhlien Cooldown-kilpailussa Tulppaanitalolla kello 10.00 alkaen: www.bridgefinland.fi/bilbo/tourneys.php?show=2226
Toivottavasti mahdollisimman moni Tammerbridgen jäsen pääsee mukaan osallistumaan kerhomme 60-vuotisjuhlallisuuksiin.

Jäsenmaksu ja jäsenedut 2019
Vuoden 2019 jäsenmaksu tulee maksaa Tammerbridgen tilille mielellään 19.1.2019 mennessä, jotta jäsenyys pystytään huomioimaan sekä sm-kilpailuihin että 60-vuotisjuhlaan ja juhlakilpailuihin osallistumisessa. Jäsenmaksun voi maksaa yhä myös kerhoilloissa, mutta tilille maksaminen on suositeltavaa. Jos perheessä on kaksi tai useampia jäseniä, jäsenmaksut voi maksaa yhdellä suorituksella. Tammerbridgen tilinumero: FI59 1146 3001 0261 83 Viite: 5005 Vuoden 2019 jäsenmaksu on yli 25-vuotiailta 50 euroa/hlö, juniorijäsenmaksu 15 euroa/hlö (syntynyt 1.1.1994 tai myöhemmin). Maksamalla jäsenmaksun saat paljon etuja. Kerhon jäsenedut löytyvät täältä: www.tammerbridge.fi/jasenet/jasenedut.html

Vuosikokous 2019
Vuosikokous järjestetään Ruotsalaisella Klubilla keskiviikkona 20.02.2019 klo 17.00. Tarjoiluna perinteiseen tapaan hernerokkaa, pannukakkua ja kahvia. Vuosikokousmateriaali saapuu sähköpostilla parisen viikkoa ennen kokousta. Vuosikokouksen jälkeen kannattaa sopia pelit myös kerhoiltaan.

Tammerbridgen hallituksen puolesta, Hyvää ja onnekasta Tammerbridgen juhlavuotta 2019 toivottaa Veijo Nikkanen, PJ