Tammerbridge ry:n jäsentiedotteet 2010      2011     2012

JÄSENTIEDOTE 5/2010

Hei kaikille bridgeystäville!

Syksy on kääntymässä talveksi ja sitä myöden on aika kertoa hieman pikkujouluista ja vuoden lopuista kilpailuista.

Kerhoillat
Toivoisimme myös että näkisimme teitä kerhoilloissa, joiden osanottajamäärä on ollut laskussa. Ei muuta kun rohkeasti kyselemään paria ja kerholle - kyllä se syysmasennuskin siitä hellittää kun pääsee käyttämään aivosolujaan! Jos parin etsintä tuntuu mahdottomalta, niin ottakaa toki yhteyttä hallituksen jäseniin/ kilpailunjohtajaan niin voimme yrittää auttaa. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät täältä: www.tammerbridge.fi/yhteys

Kinkkukisa
Tammerbridgen perinteinen kinkkukisa järjestetään tiistaina 9.11.2010. Kisa on henkilökohtainen joten paria ei tarvitse sopia etukäteen. Kaikki mukaan!

Pikkujoulut 2010
Tampereen bridgekerhojen yhteinen pikkujoulu järjestetään lauantaina 11.12.2010 klo 18.00 alkaen Ruotsalaisella Klubilla osoitteessa Otavalankatu 9. Tilaisuudessa syödään hyvin, jaetaan palkintoja vuoden varrelta sekä kilpaillaan leikkimielisesti aikaisempien vuosien tapaan. Tilaisuus on jäsenmaksunsa tänä vuonna hoitaneille maksuton, ja mikäli haluatte tuoda mukananne avecin, on illalliskortin hinta 30 euroa.

Juomapuolta järjestetään paikalle kohtuullista korvausta vastaan, saa myös halutessaan tuoda omat juomat mukanaan.

Pyydämme ilmottautumaan pikkujouluihin etukäteen Pasille marraskuun loppuun mennessä sähköpostilla osoitteeseen: pasi.suominen AT saunalahti.fi. Voitte myös ilmottautua kerhoillassa suullisesti.

Tammerliiga 2010
Tammerliigaa on jäljellä vielä kolme kierrosta, joista ensimmäinen ylihuomenna:
9. KIERROS 27.10.2010
10. KIERROS 10.11.2010
11. KIERROS 24.11.2010

Lisätietoja: www.saunalahti.fi/~passuomi/tammerliiga.html#ACTIVE

BK Slamin kisat
BK Slam järjestää vuoden viimeisen Tampereella pelattavan MP-kilpailun 6.11. alkaen klo 11. Ilmottautuminen Bilbossa: www.bridgefinland.com/bilbo/tourneys.php?show=544

Bridgen peruskurssi yliopistolla
Tammerbridge järjestää bridgen peruskurssin yhteistyössä Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan kanssa, ensimmäinen kurssikerta on 1.11. klo 18 Ylioppilastalolla. Mainostakaahan sukulaisille ja tutuille jotka opiskelevat tai muuten vaikuttavat Tampereen yliopistossa! TamY maksaa jäsentensä osallistumismaksun.

Kurssin mainos löytyy täältä: www.tammerbridge.fi/kurssit
Mainos löytyy sivuilta tulostettavassa muodossa ja voitte tietenkin välittää myös linkkiä mahdollisesti kiinnostuneille.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Jonna Kaminen, PJ


JÄSENTIEDOTE 4/2010

Hyvää syyskauden alkua!

Nyt kun helteet on kärsitty, niin on taas tullut aika palata pelipöytiin. Toivomme näkevämme teitä kerholla jälleen tiistaisin klo 18! Alkusyksyn muusta bridgetoiminnasta lisää tietoa tässä kirjeessä.

Tammerliiga jatkuu kuudennen kierroksen merkeissä keskiviikkona 1.9.2010 klo 18. Pelipaikkana jo tuttu Tulppaanitalo. Seuraavat kierrokset pelataan:
7. kierros 22.9.
8. kierros 13.10.
9. kierros 27.10.
10. kierros 10.11.
11. kierros 24.11.
Lisätietoja: www.saunalahti.fi/~passuomi/tammerliiga.html#ACTIVE

SM-parikilpailun Hämeen piirikarsinnat pelataan 18.9.2010 klo 11 alkaen Ruotsalaisella Klubilla (Otavalankatu 9, Tampere). Kilpailuun on pakollinen ennakkoilmottautuminen 17.9. mennessä joko Bilbossa: www.bridgefinland.com/bilbo/tourneys.php?show=515 tai kilpailunjohtaja Pasi Suomiselle.

Piirikarsinta on samalla Hämeen piirimestaruuskilpailu, ja parien on mahdollista osallistua ainoastaan piirimestaruuskilpailuun (tarkoittaen, että mahdollista finaalipaikkaa ei ole pakko ottaa vastaan ja siitä kieltäytymisestä ei seuraa sanktioita). SM-parikilpailufinaali pelataan Helsingin Bridgeareenalla 30.-31.10.2010.

Kilpailumaksu on 50 EUR/pari. Tammerbridge maksaa aktiivisten jäsentensä osallistumisen SM-parikilpailun karsintaan ja finaaliin. Etuun ovat oikeutettuja ne kerhon jäsenet, jotka ovat käyneet kerhoilloissa pelaamassa vähintään 12 kertaa edellisvuonna tai ovat osallistuneet muuten aktiivisesti kerhon toimintaan. Viime vuoden käyntikertatilastot löytyvät täältä: www.saunalahti.fi/~passuomi/tilasto09.html#KK

Bridgen peruskurssi Työväenopistolla
Tampereen BK (maanantaikerho) järjestää bridgen peruskurssi yhteistyössä Tampereen työväenopiston kanssa. Kurssi on tiivis intensiivikurssi. Se alkaa torstaina 23.9. Kurssille mahtuu vielä mukaan, joskin paikkoja on rajoitetusti, 16. Ensimmäisen päivän aikana ilmoittautuneita on tullut 9, joten jos tunnet jonkun, joka haluaisi mukaan, muistuta, että ilmoittautuu ajoissa. Ilmoittautua voi työväenopiston ilmoittautumisjärjestelmään. Kurssin hinta on 30 euroa. Lisätietoja: www.tampere.fi/top

Tampereen bridgekerhon 60-vuotis -juhlakisat pelataan lokakuussa 2010.
Pe 22.10. MP-Mixed, ravintola Kalax klo 18
La 23.10. Juhlabarometri, ravintola Ziberia klo 11 (Finlaysonin alueella Aamulehden talossa)
Su 24.10. MP-joukkis, ravintola Kalax klo 10.

Pelailemisiin,
Tammerbridgen hallitus


JÄSENTIEDOTE 3/2010

Hyvää kesänalkua kaikille!

Tammerbridgen kesäkisat
Kesä lähestyy ja sen myötä myös Tammerbridgen perinteiset kesäkisat, jotka pelataan tänä vuonna 10.-13.6. Ravintola Kalaxissa Kaupissa. Ilmottautuminen kilpailuihin on auki Bilbossa: www.bridgefinland.com/bilbo/tourneys.php

Kilpailuohjelma on seuraava:
To 10.6.2010 klo 18.00 IMP a cross the field -parikilpailu
(12 eur/pelaaja, Tammerbridgen jäsenille ilmainen)
Pe 11.6.2010 klo 18.00 Mixed-parikilpailu (15 eur/pelaaja)
La 12.6.2010 klo 11.00 MP-parikilpailu (15 eur/pelaaja)
Su 13.6.2010 klo 10.00 Joukkuekilpailu (12 eur/pelaaja)

Kilpailunjohtajina toimivat Pasi Suominen (torstai) ja Kati Sandström (pe-su). Lisätietoja sekä tarvittaessa partneria/ joukkuetta voi kysellä hallituksen jäseniltä, yritämme auttaa mahdollisuuksien mukaan. Toivomme runsasta ja innokasta osallistumista!

SBL:n uudet määräykset kilpailuoikeudesta
Suomen bridgeliiton hallitus vahvisti 4/2010 kokouksessaan 21.4.2010 toimintatavan, kuinka jatkossa valvoa että MP-kilpailuihin osallistuvilla pelaajilla on osallistumisoikeus MP-kilpailuun. Kilpailumääräysten mukainen osallistumisoikeus: 4. Osallistumisoikeudet
Saadakseen osallistua mestaripistekilpailuun pelaajan on oltava jonkin SBL:n jäsenkerhon jäsen, josta jäsenkerho on maksanut liitolle jäsenmaksun, tai jonkin muun WBF:n alaisen liiton pelaaja. Lisäksi osallistumisoikeus on liiton kunniajäsenillä.

Tammerliiga 2010
Tammerliigaa pelataan vielä kerran kevään aikana: 5. kierros 26.5.2010. Syksyn pelipäiviä ei ole vielä tiedossa, viestitämme niistä tarkemmin syyskauden alussa.

Maanantaikerho kesätauolle
Tampereen BK:n maanatain peli-illat jäävät kesätauolle, tiistaisin pelataan läpi kesän. Maanantaisin pelataan viimeisen kerran 31.5. ja elokuun ensimmäisenä maanantaina 2.8. alkavat taas Tampereen BK:n syyskauden peli-illat.

Harjoituspelit kesällä
Siirrämme kesän ajaksi maksuttomat harjoituspelit aloitteleville pelaajille järjestettäväksi maanantaisin. Toistaiseksi harjoituspelejä järjestetään Ravintola Kaksissa Kasvoissa torstaisin. Aikataulut löytyvät täältä: www.tammerbridge.fi/ohjelma/harjoituspelit.html

Jatkokurssi alkanut
Jatkokurssia olemme aloitelleet BBO:ssa järjestetyillä harjoituspeleillä, muu aikataulu on ohjaajien työkiireiden vuoksi vielä hieman auki. Laitamme viestiä peleihin osallistuneille jahka aikatauluja saadaan kasaan.

Muita kilpailuja
Hangon Bridgeviikko järjestetään tänä vuonna 23.7.-1.8. Bridgeviikon ohjelma julkaistiin viimeisimmässä Bridgelehdessä (Numero 2, huhtikuu 2010) ja löytyy PDF-tiedostona myös liiton sivuilta.

Seuraava kirje lähetetään syyskauden alussa.

Lämpöistä kesää Tammerbridgen hallituksen puolesta toivottaa
Jonna Kaminen (PJ)JÄSENTIEDOTE 2/2010

Hyvää keväänalkua kaikille!
Vuosikokous pidettiin 23.2.2010 ja se aloitti meille uuden toimintavuoden ja hallituksen kokoonpanoon yhden muutoksen.
Uusi hallitus löytyy täältä: www.tammerbridge.fi/yhteys
Vuosikokouksen pöytäkirja löytyy täältä: www.tammerbridge.fi/jasenet/poytakirjat.html

Kerhon kilpailutoimintaa lähiaikoina:
Kerhokilpailut jatkuvat tiistaisin klo 18 alkaen ja järjestetään parikilpailulaskennalla seuraavia poikkeuksia lukuunottamatta:
23.3. Parikilpailu IMP, vihreä hissi
20.4. Parikilpailu IMP-laskenta
Tammerliigaa pelataan seuraavan kerran 24.3. sekä 21.4.
Tammerbridgen kesäkisat järjestetään tänä vuonna 10.-13.6. Laittakaahan päivämäärät jo kalenteriin!

Muita kilpailuihin liittyviä tiedotteita:
Pääsiäisbridge järjestetään tänäkin vuonna totuttuun tapaan Jyväskylässä, ajankohta 1.-5.4. Tänä vuonna Tamperelaisille on tarjottu majoitusmahdollisuutta 8 hengen mökissä leirintäalueen laitamilla kokonaishintaan 400 EUR/ to-ma. Summa jaetaan yöpyjien kesken, joten hinta/yö muodostuu hyvin edulliseksi. Mökissä on lämmitys, suihku, wc ja tv sekä 8 nukkumapaikkaa. Paikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä: jonna[at]veijo.net, puh. 040-5364343.

Koulutusasiaa:
Tammerbridge järjestää aloitteleville pelaajille suunnattuja, maksuttomia harjoituspelejä torstaisin alkaen klo 18. Harjoituspelipäivät on nähtävillä myös verkossa: www.tammerbridge.fi/ohjelma/harjoituspelit.html

Jatkokurssia jo hieman pelikokemusta omaaville ollaan järjestämässä vielä tänä keväänä, ajankohtana huhtikuun puoliväli-toukokuu ja todennäköisesti kestona 3-5 iltaa. Ehdotukset ja toiveet kurssin sisältöä koskien voi laittaa minulle: jonna[at]veijo.net, niin yritämme suunnitella kurssin josta on kaikille mahdollisimman paljon hyötyä; mitä aktiivisempia olette, sitä paremman kurssin saamme aikaan. Lisäinformaatiota kurssista seuraa myöhemmin!

Muuta asiaa:
Kuvia 20.2. järjestetyistä ristimerkkikilpailuista ja tuki-MP -kilpailuista löytyy täältä: www.tammerbridge.fi/kuvat/rm2010/ristimerkki2010.html
Seuraava jäsentiedote lähetetään noin kuukauden kuluttua. Kaikki jäsentiedotteet julkaistaan myös verkossa: www.tammerbridge.fi/jasenet

Pirteää kevättä Tammerbridgen hallituksen puolesta toivoo,
Jonna Kaminen (PJ)JÄSENTIEDOTE 1/2010

Kiitokset menneestä ja hyvää alkanutta kaikille Tammerbridgen jäsenille!
Vuosi 2010 alkaa bridgellisesti vauhdikkaana. Tammi-Helmikuun aikana on kerhokilpailujen lisäksi luvassa mm. alkeiskurssi, simultaani, SM-kilpailuja ja joukkuekilpailu. Toivomme runsasta osanottoa ja aktiivisuutta! Mikäli sinulla ei ole paria tai joukkuetta, ota yhteyttä vaikkapa hallituksen jäseniin niin yritämme auttaa. Muista myös maksaa vuoden 2010 jäsenmaksu tammikuun aikana mikäli et ole jo sitä tehnyt. Jäsenmaksu vuodelle 2010 on 40 euroa (junioreilta 15) ja maksun voi suorittaa tilille: 114630-1026183 viitenumerolla 5005. Maksamalla jäsenmaksun saat Bridge -lehden, oikeuden osallistua liiton MP-kilpailuihin ja MP-rekisterin ylläpidon. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua kerhon tapahtumiin kuten pikkujoulujuhlaan, ja aktiivisille jäsenilleen kerho tarjoaa mahdollisuuden kilpailustipendeihin.

TAPAHTUMAKALENTERI TAMMI-HELMIKUU 2010:

Talvisimultaani pelataan 26.1.
Pelaamme tiistaina 26.1. alkaen klo 18 normaalin kerhoillan yhteydessä SBL:n Talvisimultaani-osakilpailun. Osallistumismaksu on 5 euroa kaikilta (ei opiskelija/ kurssilaisalennusta). Voitto- ja mestaripisteitä jaetaan parhaalle kolmannekselle. Ilmottautuminen paikan päällä. Lisätietoja: www.hostingphpbb.com/forum/viewtopic.php?t=1060&mforum=sbltaulu.

SM-joukkuekilpailun Hämeen piirikarsinnat pelataan 6.2.
SM-joukkuekisan karsinnat pelataan lauantaina 6.2. klo 11 alkaen Ruotsalaisella Klubilla (Otavalankatu 9, Tampere). Osallistumismaksu on 60 euroa joukkue, ilmottautuminen Bilbossa: www.bridgefinland.com/bilbo/tourneys.php?show=389 Tammerbridge sponsoroi niiden jäsentensä osallistumismaksun, jotka ovat viime vuonna käyneet vähintään 12 kertaa kerhopeleissä (voit tarkistaa tilanteesi täältä: personal.inet.fi/kerho/tammerbridge/tilasto09.html#KK).

Bridgen peruskurssi alkaa Tampereella 8.2.
Peruskurssi (7 kertaa) alkaa jälleen 8.2. klo 18 Finlaysonin alueella. Lisätietoja ja tulostettava kurssiesite: www.tammerbridge.fi/kurssit Muista mainostaa tuttaville! Esitteitä voi tulostaa/ lähettää eteenpäin sivuilta tai ottaa mukaan kerhoilloista jaettavaksi vaikkapa naapurikauppan tai -kirjaston ilmotustaululle.

Tampereen avoimet parimestaruuskilpailut pelataan 8.-9.2.
Tampereen avoimet kaksipäiväiset parimestaruuskilpailut pelataan kerhoiltoina MA 8.2. ja TI 9.2. Olisi suotavaa, että sama pari osallistuisi molempina päivinä, vaikka toisen pelaajan saakin tarvittaessa vaihtaa toisena päivänä. Ilmottautuminen maanantaina paikan päällä.

Ristimerkkikilpailut ja tukijoukkuekilpailu 20.2.
Ristimerkkikilpailut (alle 1MP/pelaaja) ja tukijoukkuekilpailu pelataan Tulppaanitalolla lauantaina 20.2. alkaen klo 11. Ilmottautuminen molempiin Bilbossa: www.bridgefinland.com/bilbo (tai Pasille).
Lisätietoja: www.tammerbridge.fi/ristimerkki

Tammerliigan ilmoittautuminen 20.2. mennessä Bilboon
Tammerliiga pelataan jälleen vuonna 2010 Tulppaanitalolla keskiviikkoisin klo 18 alkaen. Liigassa on vanhaan malliin käytössä tasoitukset, tietoa viime vuoden liigasta ja tasoituslaskennasta löytyy Tammerbridgen sivuilta: personal.inet.fi/kerho/tammerbridge/tammerliiga.html. Ensimmäinen pelipäivä on 3.3.2010 ja muut pelipäivät riippuvat joukkueiden määrästä. Tammerliigan nelihenkisten joukkueiden ilmottautuminen Bilboon: www.bridgefinland.com/bilbo/tourneys.php?show=393 (tai Pasille).

Muita asioita:
Avoin SWISS IMPs SM-kilpailu pelataan Bridgeareenalla 13.-14.2.
Tammerbridgen vuosikokous järjestetään ennen peli-iltaa 23.2. klo 17.00 Galaxiessa. Virallinen kutsu seuraa lähempänä.
Kerhon uudet kotisivut ovat työn alla, ehdotuksia sisällöstä ja sisältöjä otetaan vastaan (Veijo: veijo[at]veijo.net)
Kuvia Tammerbridgen 50-vuotisjuhlista ja pikkujouluista löytyy täältä: www.tammerbridge.fi/kuvat/pj2009/tb_pikkujoulut2009.html

Onnekasta ja Bridgerikasta uutta vuotta Tammerbridgen hallituksen puolesta toivottaa,
Jonna Kaminen (PJ)